Otkrijte Bilice
FOTO: MIRANDA TRKLJA
Prirodna i kulturna baština

Doznajte više o ovim spektakularnim lokalitetima

Oduševite svoja osjetila

uživajte u jedinstvenim iskustvima

Biciklirajte
uz čarobno Prukljansko jezero
FOTO: MIRANDA TRKLJA
Istražite skrivene uvale
kajakom
Pješačite
lijepim krajolicima
Uzbudljiva događanja

Nadahnite se onime što predstoji...


Bilice

Biličko je srce tradicionalni sportski događaj u kojem se zaseoci natječu u raznim sportskim igrama poput balota, nogometa, mura i slično, na radost svih mještana i posjetitelja.

Pročitaj više
Bilice

Svake godine tradicionalno ispred restorana Panova nastupaju poznate dalmatinske klape poput Sv.Juraj HRM, Bunari, More, Skradinke itd pod voditeljstvom Ive Mikuličina.

Pročitaj više
Bilice

Ribarska noć fešta je Biličana i gostiju uz morske delicije - oboritu ribu i pidoče, te zabavan glazbeni program u kojem uživaju sve generacije.

Pročitaj više
Bilice

Prukljanski gušti su sportska pripetavanja u različitim tradicionalnim igrama, kao što su mura, povlačenje konopa, plivanje, veslanje, balote, karte... koja okuplja mještane naselja na ušću rijeke Krke oko Prukljana.

Pročitaj više
Bilice

Svake godine uoči blagdana Velike Gospe, kada se ujedno slavi i Dan Općine Bilice, u mjestu se održava već tradicionalna Bilička fešta uz poznate hrvatske izvođače koji zabavljaju mještane i goste.

Pročitaj više
Bilice

Prvi beefcraft festival u srcu Dalmacije jedinstveni  je događaj ovog tipa na području Šibensko–kninske županije. Svake godine festival privuče veliki broj izlagača craft piva diljem Hrvatske, kao i veliki broj posjetitelja.

Pročitaj više